Radno vreme

Ponedeljak - Petak 08-20h Subota 09-15h

ZAKAŽITE REGISTRACIJU

060/575-80-50

KALKULATOR REGISTRACIJE

TEHNIČKI PREGLED

Nama je bezbednost naših klijenata na prvom mestu, zbog toga smo vrlo posvećeni radu na tehničkom pregledu. Uz pomoć najsavremenije opreme i eminentnih stručnjaka iz oblasti saobraćaja i mehanike pružamo sledece usluge:

Kod nas možete utvrditi tehničku ispravnost na sledećim vrstama vozila:

Postoje tri vrste tehničkog pregleda vozila

Redovan godišnji i šestomesečni

Redovnom godišnjem tehničkom pregledu se podvrgavaju vozila pre izdavanja saobraćajne dozvole (prva registracija), odnosno izdavanja registracione nalepnice (produženje registracije). Ovaj tehnički pregled se može izvršiti 30 dana pre podnošenja zahteva za registraciju vozila, koliko i važi sam registracioni list koji se dobija po izvršenom tehničkom pregledu.

Tehnički pregled vozila može biti:

Vanredni tehnički pregled vozila

Obavlja se nakon popravke i pre puštanja u saobraćaj vozila kod kojeg su u saobraćajnoj nezgodi ili na drugi način oštećeni vitalni sklopovi i uređaji bitni za bezbedno učestvovanje u saobraćaju, kao i vozila koje je isključeno iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti utvrđene na kontrolnom tehničkom pregledu.

Često postavljena pitanja

„Automobil, motocikli i kombi vozila mogu se registrovati 30 dana pre isteka važeće registracije. Na primer, ako vam registracija vozila ističe 25. decembra 2022. godine, možete ga registrovati 26. novembra 2022. Podnošenjem prijave za registraciju vozila mesec dana pre isteka važećeg neće biti promene registracione nalepnice i polise obaveznog osiguranja od odgovornosti“.