Radno vreme

Ponedeljak - Petak 08-20h Subota 09-15h

ZAKAŽITE REGISTRACIJU

060/575-80-50

KALKULATOR REGISTRACIJE

REGISTRACIJA VOZILA

Pružamo vam uslugu kompletne registracije vozila, uključujući i pripremu dokumenata, izvršenje uplate, registraciju vašeg vozila kao i dobijanje registracione nalepnice na licu mesta, bez odlazka u MUP.

Mogućnost registracije po sistemu “ključ u ruke” što podrazumeva registraciju vozila bez odlaska u MUP.

Vaše je da nas pozovete i dobićete sve potrebne informacije.

Ako nam poverite vaše vozilo, bilo da ste pravno ili fizičko lice, mi ćemo vam uzvratiti profesionalnom uslugom vodeći brigu o svakom vašem vozilu kao i vozilima vaših radnika. Vodimo strogu evidenciju o vozilima i na vreme obaveštavamo o isteku registracije.

Bez čekanja i silnih redova, samo nas kontaktirajte…

Prilikom prve registracije vozila, kao i prilikom produžavanja važenja registracije, za vozilo se izdaje registraciona nalepnica, koja se postavlja na motorno vozilo sa vetrobranskim staklom, sa unutrašnje strane, na desnom donjem delu vetrobranskog stakla. Ukoliko je u pitanju motocikl, registraciona nalepnica se postavlja na motocikl, spolja na vetrobransko staklo (ako ga ima) ili na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje.

Mi ćemo dati sve od sebe da Vam olakšamo registrovanje vozila!

Redovnom godišnjem tehničkom pregledu se podvrgavaju vozila pre izdavanja saobraćajne dozvole (prva registracija), odnosno izdavanja registracione nalepnice (produženje registracije). Ovaj tehnički pregled se može izvršiti 30 dana pre podnošenja zahteva za registraciju vozila, koliko i važi sam registracioni list koji se dobija po izvršenom tehničkom pregledu.

NUDIMO ZAMENSKO VOZILO DOK JE VASE NA TEHNICKOM PREGLEDI I DOK SE URADI KOMPLETNA REGISTRACIJA

Treba znati:

Vozilo se može registrovati 30 dana pre isteka registracije, a ne kasnije od 60 posle isteka registracije. Nakon ovog roka zakonom se zahteva da se vrate tablice u policiju.

Registraciju mogu izvršiti vlasnik, ovlašćena agencija i lice koje poseduje ovlašćenje dobijeno od strane vlasnika, overeno u sudu ili opštini. Polisa osiguranja, kao i sve uplatnice za takse glase na ime vlasnika vozila.